7 card stud hi lo strategi

 

Att spela en vinnande hand av 7 card stud hi-lo, måste du veta exakt vad du letar efter. Först måste du veta vad händer, och vad händer kommer att vinna. Händerna är från lägsta till högsta, med den högsta handen är den som vinner oftast.

Vinnande Card Combos

Ess är det högsta kortet i leken när du spelar 7 Card Hi / Lo. Det finns många tillfällen då människor kommer att jaga ett par i ess, bara för att förlora till en låg hand senare. Det är viktigt att du noterar vad kort har spelats på bordet, och som fortfarande spelar. Att lära sig att memorera korten är en av de bästa vinnande strategier tillgängliga, så se till att du lär dig detta trick tidigt. När du vet hur att räkna oddsen att vinna med den här metoden, dina chanser att kunna vinna kommer att öka dramatiskt.

De viktigaste korten combos i 7 Card Stud Hi-Lo inkluderar ett par, med tvåor är den lägsta och ess och kungar som är det högsta paret i leken. När du spelar Hi-Lo, trots den höga handen oftast vinner, om du har mer än ett par låga kort, så dina chanser att vinna är goda. Om du har lärt sig att memorera kort som har spelats, så dina chanser att vinna med en lägre hand är ännu bättre.

Du kan också vinna med en stege, som är fem kort som är i nummerordning. Den låga handen på en rak, börjar med ess, två, tre, fyra och fem. För en hög hand rakt i 7 Card Stud Hi-Lo, kommer du vill har de tio, knekt, dam, kung och ess. Med denna sidan kommer du inte att oroa sig alltför mycket över att förlora om du inte har märkt att någon annan kan ha en rak, liksom. Om du råkar ha en Royal Flush, då är chansen liten att förlora alls.

Låg och Höga Händer

Den låga händer för 7 Card Stud Hi-Lo måste fem kort som alla är lägre än åtta och inte två av samma nummer, som ess, två, tre, fyra fem, eller två, tre, fem, sex, åtta . Den låga handen kommer endast vinna hälften av potten som mest. Om du har en låg hand, då du får se hur de andra spelarna satsar, och vilka kort har spelats på bordet. Detta är ett ställe där det är lätt att överskatta chanser att vinna, så bet försiktigt med en låg hand.

Checka eller betta?

Seven Card Stud spelas med att det finns två mörka kort och ett öppet. Du kan satsa eller lägga sig efter det första kortet delas ut. Detta kort kallas för första gatan, och så vidare tills Det finns fem korten på bordet. Efter varje kort spelas, kommer du att ha möjlighet att satsa, checka eller lägga sig. Om du tror att du har en bra hand, men är inte säker, sedan kan du kontrollera att se vad de andra spelarna kommer att göra.

Efter alla satsningar är placerade, den första personen att satsa mest har att visa sina kort. Om det finns ett lågt kort hand tillsammans med den vinnande handen, kommer ni att sluta dela potten. Även om höga händer i 7 Card Stud Hi-Lo vinner för det mesta, det finns de tillfällen då potten delas för en annan spelare med den låga handen också.

Titta på andra spelare

Du måste titta på andras kort för att se vad de har visar att se om du tror att du kan vinna. Om de har fyra kort som ser ut att gå ihop på något sätt är det mycket möjligt att de har fem bra kort som kan vinna. Om de har fyra kort till en stege så kunde de ha det femte kortet. Titta på korten som spelas, och sätt som andra människor satsar, är det bästa sättet att vinna på Seven Card Stud Hi-Lo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *